mandag 27. april 2009

En vanlig dag på Liu Tong

Vi har gjort mye forskjellig mens vi har vært i Kina, men nå skal vi fortelle om hvordan en vanlig dag her på treningssenteret ser ut for oss.

Vekkerklokka ringer 07.15, da står vi opp og spiser frokost 07.30. Frokosten består av brød, egg, syltetøy, juice og diverse medbrakte ting.

Første treningspass begynner 08.20 med oppvarming. Deretter er det en forhandfotarbeidsøvelse, et kvarter per bytte. Etter det er det to øvelser til, som regel en til fotarbeid og en øvelse med serv. Så er det pause og etter pause er det enten matcher eller flere øvelser, gjerne med kort spill. Treninga er ferdig 11.15. Den varer altså i nesten tre timer, det er lenger enn vi er vant til fra hjemme.

Deretter er det lunsj som står på programmet, 11.30. Lunsjen består av ris og et stort utvalg av ulike kjøttretter og kylling. Etter lunsj slapper vi av, fram til neste trening som starter 14.50.

Andre treningspass, består av oppvarming, to øvelser og kinatrening. Kinatreningen er den siste timen, og da kjører vi både fotarbeid og ulike kombinasjoner med åpning, kort spill og mer fotarbeid. Det andre treningspasset er ferdig 17.15.

17.30 er det middag som står på programmet, middagen inneholder det samme som lunsjen. Etter middag gjør vi skolearbeid i to timer. Og tilslutt på kvelden har vi litt fritid.

Det er lange og innholdsrike dager!