torsdag 17. september 2009

Senior EM i Stuttgart!

Marthe, Marte og Eric representerer denne uka det norske seniorlandslaget i EM i Tyskland. Både Gard og Thorsten er med som coacher. Resten av den norske troppen består av Therese Andersen, Geir Erlandsen, Espen Rønneberg og Wang Jianfeng.

Det nærmer seg slutten av uka og lagklassen ble ferdigspilt for to dager siden.

Damelaget med Marthe, Therese og Marte spilte i 3. divisjon. De hadde på forhånd som mål å rykke opp. Ettersom endel lag ikke dukket opp ble det kun fire lagkamper på jentene. Etter to veldig harde og to ikke fullt så harde lagmatcher gikk damelaget ubeseiret gjennom og vant hele standard division! Neste år blir det enda tøffere motstand i 2. divisjon. Gratulerer!!

Herrelaget spilte 2. divisjon og var i pulje med Tyrkia, Skotland og Sveits. De kom på andre plass i pulja og møtte da Portugal i neste match. Portugal ble et hakk for store og de tapte 3-0. Etter dette ble det to nye tap mot Slovakia og Tyrkia. Allikevel bra gjort av gutta som er trygt plassert i midten av andre divisjon.

I singel spilte både Marte og Eric innledende runde. Marte tapte for en uranket Bulgarsk spiller som tidligere har vært ca 150 i verden. Eric tapte en hard match, 11-9 i sjuende, mot Franziska fra Tyskland som er blandt europas beste juniorer.

Espen vant sin innledende match mot en spiller fra Lichtenstein. Marthe og Therese spilte ikke innledende, men skal ut i første runde mot spillere fra henholdsvis Bulgaria og Azerbaijan.